Ässä on hinkunut jo monta päivää, että leivottaisiin. Tänään sitten vihdoin viimein löytyi energiaa siihen ja tuloksena oli otsikossa mainittuja leivonnaisia.

Hyvä perusohje löytyi täältä (pakko oli etsiä joku ohje, koska en edes muista milloin olen viimeksi muffinsseja leiponut...) http://www.keskipohjanmaa.net/gen/404367.asp . Tuosta ohjeesta on helppo lähteä muokkaamaan, seuraavalla kerralla aion koittaa hieman pienemmällä rasvamäärällä ja lisätä jotain makua antavaa jo itse taikinaan (marjoja, marianne tms.)!

Kutsuin myös ystävän poikansa kera herkulliselle iltapalalle ja aikuisten versioon tulikin valkosuklaasydän sisälle (siitä tuo reikä osassa muffinsseja). Ystäväni kuvasi myös valmiit tekeleet, jotka koristeltiin tomusokerilla.

1255458777_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Joku kerta kun on enemmän aikaa voisi koittaa joissain blogeissa näkemääni (valko)suklaakuorrutusta.

Käsityörintamalla edetään pienin askelin. Yksi joululahjaprojekti edistyy hitaasti, mutta varmasti. Toiseen joululahjaan olen metsästänyt ohjetta monena iltana, mutta kun olen itseoppinut virkkaaja, ei taitoni riitä ihan kaikkien ohjeiden sisäistämiseen... Vanhoista käsityölehdistä löytyi paljon tekemisen arvoisia töitä, sinne sarjaan ehkä joskus, jos on aikaa. Pitää joskus kuvata noita ohjeita kun saa kameran lainaan!