Tuli sitten pakerrettua poikasen isän kanssa tällaisia. Tässä kinkku meetvurstivoileipäkakku, jonka ohjeen löysin täältä
Ohje muovautui sen verran että täyte 2 oli erilainen. Minä laitoin siihen 100 g meetvurstia (olisi voinut olla enemmänkin)
1 tlk ananasmurskaa
1 rasia (à 200 g) ruohosipulituorejuustoa
1 rasia sulatejuustoa
Pinnalle lyötiin yksi purkki majoneesia (en huomannu katsoa minkä painoinen oli), jossa oli ripaus paprikajauhetta mausteena. Leipä oli hitusen liian tuoretta, mutta kakkuja kiiteltiin kovasti!
Tässä texmex-voileipäkakku, jonka ohjeen löysin täältä
Molemmissa kakuissa oli kolme kerrosta leipää. Kana- ja kinkkutäytteitä oli niin paljon että helposti olisi saanut yhden lisäkerroksen, mutta leipää ei ollut lisää.
Lisäksi tarjolla oli coctailtikkuja, jotka poika oli ihan itse kasannut. Niistäpä ei tullut kuvaa napsaistua.
Poikanen on kärsinyt maitoallergiasta ja viime aikoina olemme alkaneet testailla tuleeko maidosta reaktioita. Ei ole näkynyt, joten kun lapsi ilmoitti haluavansa mutakakun synttärikakuksi niin ei auttanut muu kun tehdä. Mutakakun olen tehnyt aiemminkin ja olen havainnut hyväksi sen suklaalevyssä olevan ohjeen. Eli:
200g Fazer ögon bak&dessert tummaa leivontasuklaata
4 kananmunaa
2dl sokeria
200g voita
2.5dl vehnäjauhoja
1tl leivinjauhetta
Kuumenna uuni 200 asteeseen. Vatkaa munat ja sokeri valkeaksi vaahdoksi. Sulata suklaa ja voi ja kaada munasokerivaahtoon. Lisää vehnäjauhot ja leivinjauhe varovasti sekoittaen. Kaada seos voideltuun ja jauhotettuun pyöreään vuokaan (n.25cm) Paista uunin keskiosassa n.12min. Paistoin melkeen 20 min.
Mutakakku tarvitsisi pientä kauneuskirurgiaa, muttta maistui tuollaisenaankin oikein hyvältä. Hätänen leipuri ei malttanut odotella jäähtymistä vaan repi irtopohjan irti ja vauriot on nähtävissä, makua ei muuttunut :P
Kommentit