Mulle selvisi eilen, että tupakkia ei lokakuusta lähtien myydä enää pikkuaskeissa. Tätä käsittääkseni oli perusteltu sillä että ei ole "nuorten kokoisia" tupakka-askeja. Minusta tämä pikkuaskin pois vetäminen on kuitenkin aivan älytön juttu! Ystävissäni on useita ihmisiä jotka polttaa vain viihteellä ollessaan ja he ostavat juurikin näitä pikkuaskeja, joka on sitten riittänyt biletysillaksi.  Mutta koska niitä ei enää ole niin "pakkohan" heidän on jatkossa nyt sitten ostaa isoaski. Kuinka tässä nyt sitten tuetaan ihmisiä vähentämään tupakan polttoa, kun pakko-ostatetaan 10 ylimääräistä röökiä? Ei mene minun pikku päähän, ei!

Mutta toisaalta onhan toi hallitus nyt osoittanu miten asioita hoidetaan, liekö se niin ihmeellistä, outoja päätöksiä syntyy.

Käsitöistä mulla oli työn alla pirate mittensit www.helloyarn.com/piratemittens.htm , mutta ei vaan meinaa hermo riittää niihin. Lähinnä hankaluutena on se että puikot on pienet ja edistyminen ei ole niin nopeaa kun toivoisin. Toiseksi se että lanka kiertyy tosi ärsyttävästi. Pitäisi varmaan kaivaa www.nemokustannus.fi/fi/kirjat.html esiin ja katsoa mikä on vikana. Purkasin sitten lapasen alun ja aloin visioimaan pääkallopantaa. Pitäisi joku suunnitelma mallineuleineen tehdä.

Töissä bongasin aivan ihanan ja yksinkertaisen kirjoneulemallin, joka suurella todennäköisyydellä tulee päätymään yhteen jos toiseen joululahjaa!  Tämäkin vaatisi hitusen suunnittelua!

Olen todennut että tietokoneen ääressä ei voi neuloa, mutta seinään tuijottelu ja neulominenkaan ei oikeen toimi. Tv tarjoaa nykyään niin vähän katsottavaa ohjelmaa, että neulomistani edistääkseni aloin etsimään itselleni True Blood-nimistä sarjaa. Tietenkin tietokone taitoni ei riittänyt saamaan tiedostoja auki, mutta onneksi minulla on oma atk-guruni M-M. Avustuksella osasin avata videon. Nyt vaan ongelmana on että mulla ei ole piuhaa mikä yhdistäisi tietokoneen telkkarin ruutuun. Ei tarvis tästä pikkunäytöstä tuijottaa ohjelmia. Joten jos jollain lojuu ylimääräinen piuha, otan enemmän kuin kiitollisena vastaan!

Iltojeni iloksi olen seikkaillut erinäisissä blogeissa ja sieltä löytyi vahingossa tämän illan piristykseksi (ei pitäisi nukkua 1,5 tunnin päikkäreitä alkaen klo. 18) ja kiukkua lievittämään ihanainen mummo-sarjakuvan. Etenkin käsitöiden liittäminen sarjakuviin on hyvin riemastuttavaa! mummo.sarjakuvablogit.com/2009/09/ Ja se ken ei ole lukenut Fingerporia, niin pikaisesti hoitakoon asiat kuntoon! Tässä tämän viikon paras Fingerpori www.hs.fi/fingerpori/1135249623800.

Vielä ehtii hetken neuloa mallineuleita ja sitten voi miettiä paluuta höyhensaarille!